Unul din blogurile de referință pentru mine este cel al Renatei, așa că analiza făcută de ea scrierii ”Liniște sau dragoste” îmi produce bucurie și dorința să împărtășesc cu voi perspectiva ei asupra scriiturii.

Gara pentru noi

Pe unul dintre blogurile pe care le citesc, autoarea a pornit un serial. Poate n-a vrut, inițial, să dea drumul poveștii, dar primul episod s-a bucurat de succes, al doilea nu mai zic, și iată-ne la episodul trei, în care eroina principală își permite să absenteze din platou, adică nu dă nici mail, nici sms și nici nu răspunde la telefon.
E ca în filmul ăla de animație  care a luat marele premiu acum ‘jde ani, în Japonia, când juriul a stat cu ochii beliți într-un ecran negru (trei minute), a ascultat coloana sonoră care conținea zgomote – scârțâieli, troncăneli, mormăieli de voce umană înciudată și exasperată, foșnete, trânteli de sertar, târâiș de mobilier pe podea de lemn (aceleași trei minute) și, în final, a vizionat timp de zece secunde un personaj cocoțat pe  un scaun urcat pe o masă, care tocmai înșurubase un bec în dulia atârnând de…

View original post 88 more words