lba[1]

Cu drag, din drag pentru cel drag… Nu? Ce minune pe lumea asta sunt surprizele… și premiile. Vă mulțumesc mult Alina și Beatrice pentru Liebster Award. M-ați surprins și bucurat și… mi-ați făcut ziua mai frumoasă. xoxo

Reguli:
•multumeşte-i persoanei care te-a nominalizat ataşând link-ul blogului său în articol.
•răspunde celor 11 întrebări primite.
•nominalizează 11 bloggeri care au mai puţin de 500 followers. (NU îl poţi numi pe cel care te-a numit pe tine).
•formulează 11 întrebări pentru cei pe care i-ai nominalizat.
•trimite-le nominalizaților un link la postarea în care i-ai numit.

Am să vă răspund la amândouă, cât pot și cât știu, în ordinea numerelor de pe tricou, adică cea în care am primit leapșa: Alina și Beatrice (s-a nimerit să fie în ordine alfabetică).

1. Mi-am făcut un blog, pentru că… scrisul e una dintre pasiunile mele și cineva drag m-a bătut la cap să fac asta într-un blog. Și bine-a făcut. 🙂
2. Care este melodia ta preferată? Nu am doar una. Iubesc mai multe genuri muzicale și ascult în funcție de starea de moment. Mă plimb de la Pavarotti, ori Vivaldi, la Phoenix, sau Pentatonix (asta ascult în acest moment).
3. Ce vis ai? Unul dintre ele ar fi să public o carte. Da, mi-ar plăcea tare mult să-mi „adun” numele pe coperta unei cărți. Recunosc. Cred că mulți vrem, dar unii ne ascundem după deget.
4. Când te-ai apucat de scris? De când am învățat alfabetul am avut o relație mai specială cu literele. Mi-a plăcut să le modelez, ori colorez, să mă joc cu ele.
5. Povesteşte cel mai frumos, sau cel mai urât moment din viaţa ta. Am avut clipe foarte frumoase, dar și mai puțin frumoase, ca orice om. Nu-mi place să mi le amintesc pe cele urâte, le pun în sertar, închid și arunc cheia.
Mi se pare magic atunci când cunoști un om bun, cu suflet frumos. Perioada aceea când îl descoperi pe celălalt, cred că se poate încadra în capitolul sugerat de tine: momentele cele mai frumoase ale vieții.
6. Câini sau pisici? Câini. Îmi plac și pisicuțele, dar iubesc mult câinii.
7. Care este anotimpul tău favorit? Primăvara, pentru că toate explodează și ne surprind în culoare și petale. Dar vara parcă-mi place și mai mult pentru că mare, soare, plajă, piele bronzată, vacanță. Însă toamna mi-e dragă, e timpul lucrurilor serioase, parcă atunci ai cel mai mult spor. Totuși iarna, că e zăpadă, și gura sobei și Crăciunul… hmmm. Nu mă pot hotărî.
8. Îţi pasă de ceea ce cred ceilalţi despre tine? Da. Clar.
Iubesc oamenii și e firesc să țin cont de ceea ce gândesc despre mine. În special cei dragi, sau cei pe care-i respect foarte mult. Dar nu las pe nimeni să-mi influențeze deciziile.
9. Motto-ul tău în viaţă este… Nu am un motto, dar îmi pace să fiu pozitivă, să privesc doar jumătatea plină a paharului. Iubesc râsul, veselia.
10. Piesa vestimentară pe care îţi place să o porţi cel mai des… Port ce se poartă, nu am simpatii ori antipatii. Și-mi pac pantofii. Și bijuteriile și…..
11. Crezi în existenţa sufletelor pereche? Good luck! ❤ Da, cred.

Setul numărul doi:
1.Cartea sau filmul? Cartea și filmul.
2.Nisipurile de Aur sau Mamaia?   Răspunsul corect ar fi Caraibe, că mi-e mai la îndemână. Însă spun Mamaia, fiind la noi în țară, deși nu am fost niciodată la Nisipurile de Aur, iar de Mamaia nu-mi amintesc mare lucru.
3.Un meci de fotbal sau un meci de tenis? Tenis.
4.Wolverine, sau Captain America? Ar fi și-și, ori nici-nici.
5.Blogul Danei Rogoz sau al lui Tudor Chirilă? Tudor Chirilă.
6.Desene animate dublate sau subtitrate? Subtitrate.
7.City-break sau all-inclusive? Ambele.
8.McDonald’s sau KFC? Niciunul, prefer healthy food.
9.Merlot sau Chardonnay? Merlot, că e roșu. Nu?
10.Picnic sau grătar? Picnic.
11.Un blog sau o știre? Un blog.

Acum ar fi momentul să aleg 11 blogeri. Dar cum să compari merele cu portocalele? Nu poți. Uneori ai poftă de mere, alteori de portocale, sau căpșuni. Îmi pare rău, dar la această regulă voi spune pas, că … toți suntem fructe.

Întrebări. Eu voi schimba regula puțin. Vă dau vouă verde la întrebări. Puteți să mă întrebați tot ce doriți (aproape). Bine? Dar nu de-alea cu numere că nu mă mai joc. 🙂