635548775903635635-574013715_best-friends[1]

Cluj de Românica. Ploaie de ploaie.
Răcită cobză cu nervi de nervi, că fix aici și acum m-a apucat.
Nu putea să se lipească de nas/gât virusul în Arțaria? Mă „răsfăț” cu propolis, vitamina C și prafuri cu paracetamol. Amețită.
***
Nu e de mirare. Week-endul n-a fost cuminte. Deloc.
***
A sunat el-ul din dotare. Eram cu M, (my bff). „Măi, voi luate separat sunteți cuminți, dar împreună formați o bombă. Nu e bine.” Râde, dar nu-i râsul lui. Stie el ce știe.
***
Noi două: veselie x 2. Suntem ca-n bancul cu cele două babe, care au stat zece ani la pușcărie și incă zece la poarta pușcăriei, că nu și-au terminat poveștile. Câte tâmpenii am făcut noi două. Dooaaamnee!!!
***
Și cât de bine ne înțelegem una pe alta. În orice situație de situație, la care alții s-ar uita ușor in x. Reușim cumva să ne transpunem una în pielea celeilalte și să pricepem fix cum stă situația. Și găsim să ne spunem fix ce trebuie. Și fix când trebuie. Fix.
Am dormit amândouă că mai aveam multe de spus… și-am adormit la mijloc de propoziție in timp ce vorbeam/ascultam.
***
Și ce secrete ne știm noi două…. hmmm. Nimeni nu știe și n-ar putea bănui.
***
Petrecere. Ieșit în seara de noiembrie cu doar o tentativă de bluză subțire pe mine. Fumat. Nu am mai fumat de mulți ani. (Rușinică!!!!)
Dar M e frumoasă și dansează in aer cu mâinile ei fine, terminate intr-un pai de țigară mentolată și albă. Îmi place gestul ei elegant, buzele care vorbesc și râd, aruncând rotocoale de fum argintiu.
Vreau și eu. Poftă: și eu și eu. E mai interesant să vorbești cu o țigară subțire în mână. Să te oprești și să arunci bule de fum printre secrete și hohote de râs. La început am pufăit, ținând în mână țigara parfumată, apoi am fumat. Nu mult. Dar trei nopți la rând s-au adunat. Acu gâtu’ scârțâie.
***
Întâlnire la ceas de seară cu aromă de trecut. Ce mult ne-am iubit… Oooops! O fi fost vis, ori real?
Tulburat ape? Sper… nu.
Viața e frumoasă.
***
Pe M o sună (coincidență – în aceeași zi) marea ei iubire, pierdută azi și ea(iubirea) în lumea largă. Nu știu în  prima secundă ce i-a-nflorit  ochii. Simt că ceva extraordinar s-a petrecut. Îmi spune. E fericită.
***
Cluj de Românica. Răcită cobză. Paracetamol și ceai de ceapă. Vine iarna?