th77WL2KLC

Dragă prietene, Valentin Anghel
Nu mă cunoști, nu te cunosc, dar tipologia umană se repetă la nesfârșit, așa că printre prietenii tăi există cu siguranță un om ca mine. La fel și în ograda mea sunt sigură că unul dintre amici are exact caracterul tău. În concluzie:  nu mă cunoști, dar practic mă cunoști. Ca să-ți demonstrez, ca să-mi dai credit în ceea ce spun, ai mai jos:
ME- DEFINIȚIE:
-cred în mine și în puterile mele.
Am primit un talant pe care l-am plantat în grădina mea.
Cu foarte mult suflet. Și rodul a fost culoarea. Semințele le-am replantat, după aceeași metodologie –  o cantitate impresionantă de suflet. Și a rodit din nou,  de data asta cuvânt.
– sunt un om puternic. Credibil (nu credul) și serios. Amuzant, dar serios.
Nu-mi plac prea mult numerele, cu toate acestea unele, excepția de la regulă, ajung să-mi zâmbească, să le zâmbesc.  Și cum să nu le iubești când spun big credit? Vezi mai jos:
emem1
– cred în om. Indiferent că e mare sau mic, slab sau gras, femeie sau bărbat.
– știu să vând. Sunt un excelent om de afaceri. Mi s-a spus că aș putea vinde zăpadă la eschimoși. E impropriu spus vând,  oamenii doresc ceea ce am de oferit.
Pentru că le ofer/ mă ofer onest. E praful meu de stele. Dulci și sărate. Sweet & Salty. Primesc și dau credit rapid. Condiția mea e calitatea cuvântului, gândului, mesajului.
– sunt iubită. Am un credit de nevoi personale asigurat de el, omul meu drag. Mă creditează cu:aa
Atenție totală
Vorbe frumoase
B unătate profundă
Sinceritate absolută
El e de vină dacă-mi vine să cânt:
Cred-it pentru tine
Cred-it pentru mine
Credit pentru noi… noooi doi
și-ale tale buze moi… 🙂
creeedit AVBS!” (muzica trebuie să ți-o imaginezi)
Știi care e povestea noastră? O poveste pe care s-ar putea să o știi. Poate ai trăit-o și tu. La început a fost poezia. Apoi a început să plouă și s-a născut proza între noi și am avut nevoie de un cuib. De un acoperiș. De prima casă. Atunci a venit el. Brokerul. Știi? El e personajul pozitiv din poveste. Te informează și te ajută. E luxul tău gratuit.
Așa am obținut prin AVBS un credit bancar. Ușor. Extrem de ușor.
Pentru orice credit e nevoie de un istoric bun, o reputație solidă, seriozitate și multă muncă. În cazul unui credit bancar trebuie să respecți condițiile rambursării.
Creditul on-line e mai greu de obținut și mai ales de păstrat.
Cum câștigi credit în mediul online?2
Trebuie:
– să fii o voce care se distinge din mulțime, să ai ceva deosebit… nimicuri și fantezii speciale.
– talent, inspirație, dar și multă transpirație/muncă. În spatele literelor se ascunde efortul, pentru că fiecare cuvânt vine cu o menire, cu o unduire. E un fel de… armonie acvatică, cu personalitate.
– prezență – online-ul te acceptă greu, te uită ușor.
– atenție la mesaj/cuvânt – dacă ți-ai  compromis reputația, creditul e pierdut definitiv. Dar dacă românii știu românește , jonglează cu vorbele și  fac slalom creativ, creditul e oarecum garantat.
– respect – pentru tine, pentru cuvântul tău, dar mai ales pentru cel care te citește.Establishing-credit[1]
Sunt blogger, iubitor și născător de cuvânt, cu un blog relativ nou (un  an și jumătate), dar cu sindrom de Făt- Frumos. Crește… natural ca aloe vera.
Așa s-ar spune după numere și statistici.
Așa îl văd, așa îl simt, așa îl vreau.
Am multe proiecte în minte și deschid curioasă fiecare ușă din fața mea. Spring SuperBlog  a fost provocarea de-acum. O încercare grea, cu ore multe de trudă, cu adrenalină. Am învățat ca-n sesiune pentru fiecare probă, apoi am colorat fiecare subiect cu mine și ca mine. Aici și acum am început să-nșir mărgăritare și să citesc litere stacojii.
Știi? SuperBlog chiar e o poveste.aDragă prietene, în 2007 ai pus bazele Companiei AVBS Credit, consultanțe în domeniul financiar. Azi, nouă ani mai târziu, eu îți propun un nou proiect: înființarea unei companii de intermediere credite on-line, pentru făuritorii de cuvânt, căci ei locuiesc cel mai adesea în puf de nori. În poezie.  Brokeri pot fi partenerii media și bloggerii parteneri.
Ce spui?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.