2

Phiii! E ziua mea.
Phiii! Și am știut? Nuuuu!!!!
Azi se fac doi ani de când… Da. Fix doi ani de când am lansat în spațiu primele mele litere bloggeristice. Notificarea de la WordPress mi-a amintit mulțumit că zbor. Formulă tipică, șablon, dar eu chiar zbor. Și ce mai zbor… de-mi pierd fulgii și mai dau și cu capul de….
Acum doi ani am intrat îndrăzneață, ca omul care se știe singur într-o încăpere mare și se poate juca nestingherit. Am strigat: „Ecooooo!!!”, gândindu-mă că nimeni nu mă aude, așa că pot și falsa dacă vreau. Însă imediat am auzit răspunsuri. Vorbele mele s-au întors pe alte aripi și alte voci. Că am descoperit o altă lume, populată cu oameni minunați, voi știți. Doar voi sunteți cei care…
Nu mă pricep la statistici, la bilanțuri și nu știu dacă cifrele care curg în jurul meu au vreo semnificație, dar pentru un motiv pe care nu îl înțeleg le voi scrie acum și aici:
69 251 vizualizări
24 905 vizitatori
10 070 like-uri
8 837 comentarii
273 articole
401 followers/abonați
râs și plâns
prieteni de suflet
bătăi de inimă
adrenalină uneori
și da… nervi, sau supărare câteodată.
Mă tenta să scriu câteva vorbe despre unii dintre voi, că vă iubesc tare. Dar, cu capul în nori cum sunt, mi-e teamă că aș putea uita ceva, sau pe cineva. Așa că nu voi scrie. Vă mulțumesc cu niște vorbe total nepotrivite, tocite și clișeice rău,( care mă zgârie când mi se spun… dar ce vină am eu că le-a spus altcineva înaintea mea?)
Vă mulțumesc că existați!!! xoxo