superblog-1

S-a dat deja startul la Spring SuperBlog 2017!!!
Nu îmi vine să cred că deja a trecut un an de când am participat la Super blog: experiență inedită, adrenalină și satisfacții, oameni frumoși și talentați.
Anul trecut eram în priză, acum susțin competiția în calitate de Blogger Partener.
E un tur de forță, o competiție frumoasă, o bătălie strânsă, foarte bine organizată de Claudia și Albert, cu mult efort și emoții (sunt convinsă) dar și cu profesionalism și experiența celor paisprezece ediții.
În afara faptului că e o confirmare a valorii voastre, pentru că „vă bateți” cu jucători de calibru mare, sunt premii care se acordă de către sponsorii concursului și o petrecere extraordinară vă așteaptă în final pe toți cei care duceți cursa până la capăt.
Înscrieți-vă și citiți cu atenție fiecare probă, studiați terenul și dați frâu liber imaginației.  Dozați-vă efortul și tratați cu seriozitate fiecare probă în parte.
De multe ori m-am simțit ca în sesiune, când învățam pentru examene. La unele materiale m-am uitat în x, mai ales că eu nu mai trăiesc în România de mulți ani și unele chestii pur și simplu nu se potrivesc. Am luat note bune și, dacă eu am putut, și voi puteți.
O să vedeți cum se rotește fiecare șurubel din angrenajul creației și o să vă vină idei care mai de care mai năstrușnice.
Vă recomand creativitate fără limite, atenție, multă muncă și punctualitate.
Mult succes și mult fun!

superblog2