sad_Man[3]

Am deschis Inboxul să-i răspund Ellei și… am înghițit în sec. Mă aștepta un e-mail de la Doru. E adevărat că am petrecut de-a lungul anilor multe vacanțe și diferite evenimente împreună. E drept că am doar cuvinte de laudă la adresa lui, dar el pentru mine, pentru noi, e doar… soțul Ellei.
Doru este un tip foarte ambițios, a terminat cu rezultate excelente universitatea și a fost racolat de o firmă puternică din V. încă din timpul facultății. În câțiva ani a ajuns CEO (Chief Executive Officer) în cadrul firmei. Extrem de ocupat, muncește mult și, din cauza asta spune el, nu are prieteni. El este precum savantul din banc. Nevasta-l crede la amantă, amanta-l crede acasă, iar el e la birou încântat că-și poate vedea liniștit de treabă. Ellla este responsabilă la capitolul socializare, deși are și ea un job mai mult decât solicitant. Așa că, prietenii lor sunt de fapt prietenii ei.

„S.
Iartă-mă dacă că te pun într-o situație delicată cu e-mailul meu. Cred că știi, Ella a plecat de acasă. Îți poți imagina disperarea mea. După atâția ani, nu înțeleg ce s-a rupt. Ella s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, și-a pierdut veselia și volubilitatea, a devenit închisă în ea, tăcută, de nerecunoscut.
Ca orice bărbat care are o soție frumoasă, am fost de multe ori gelos. O să te surprindă ceea ce spun, pentru că de fiecare dată am ascuns cât am putut acest lucru. Lipsa totală de interes a Ellei în fața avansurilor altor bărbați era evidentă și mă bucuram de încrederea ei. În ultima perioadă însă, nu mai comunică cu mine. Nu știu ce să cred. Sunt neliniștit. Poate are nevoie de o pauză, dar mi-e frică să nu fie mai mult de atât. Nu știu ce să fac, mă frământ căutând soluții. Sunt foarte singur. Nu vreau să o pierd. Gândul că ar putea… Nu. Trebuie să fie o soluție.
Știu că ești alături de ea. Te rog, fii alături de noi!
Să ai o zi bună!
Doru”