Dragilor,
Iubitorilor de literă, de cuvânt, de trăiri.
Aventura scrisului meu a început deodată cu mine și s-a materializat de când am deschis paginile acestui blog. S-au întâmplat atâtea… Voi, martorii blogului meu știți. Articole în diferite publicații, colaborări de toate felurile, concursuri și lepșe, apoi muncă la edituri. Traducere, redactare, corectură. Muncă, muncă și iar muncă. Pe hârtie am apărut prima oară datorită dragei Corina Ozon care m-a tras de mânecă, așa că în „Pastile de nesomn” a fost publicată prima mea povestire. Apoi a fost Itaca. Și este. Dragă sufletului meu, revista scriitorilor români din diaspora, unde apar periodic, dar sunt și redactor, corector și membru.
„Pași” mi-a adus enorm de multă bucurie. Am primit feedback mult și bun și multă dragoste din partea voastră. Să nu uit de Observatorul de Toronto unde am o rubrică permanentă. Astea sunt pe hârtie. Online am pierdut șirul aparițiilor și colaborărilor.
Anul acesta am mai făcut un pas. Mare. Împreună cu alți iubitori ai scrisului am înființat o editură cu o librărie online. Se numește SIONO. Azi i-am deschis porțile.
Nu știu care îi este destinul. Dar aici am publicat „Ana”. Am pus tot ce aveam mai bun și mai sfânt în cartea asta. Și am jucat la SIONO, deși aveam acceptul câtorva edituri care doreau să o publice pe gratis. Am riscat. Rămâne să vedem ce va urma. 🙂
Vă invit la colaborare! Atât ca editură, cât și ca librărie.
Cei care aveți cărți și vreți să le vindeți, librăria vă așteaptă să îi populați rafturile, indiferent că ați publicat în regim propriu ori la alte edituri. Vom face reclamă cărților voastre și pe site și pe pagina de facebook a editurii.
Am avut o vară foarte grea, și o toamnă la fel de grea. Multe lucruri întâmplate m-au dus la decizia asta. E lungă povestea.
Am lipsit mult. Motivat, e drept. Dar tot mult.
Nu știu cum să închei, așa că vă spun doar atât: sunt aici. Cu gândurile mele, cu laptopul în brațe, cu idei și proiecte în minte și cu o inimă mică.
Cu drag.