woman-by-the-fireplace[1]Zările de farmec pline,
Strălucesc în luminiş;
Zboară mierlele-n tufiş
Şi din codri noaptea vine
Pe furiş
Ooops! Mai să cad din pat… Mă trezesc zâmbind. Ce-oi fi avut să visez în versuri?
Un soare zdravăn îmi ciocnește în geam și îmi spune bună dimineața cu toți dinții.
El doarme tun. N-are treabă nici cu soarele, nici cu luna. Țuști din pat, pe furiș, vorba lui Coșbuc! Închid mai bine jaluzelele și mă strecor afară din dormitor.
Iubesc diminețile. Liniște în casă. Doar eu mă mișc în ritmul meu de Speedy Gonzales în variantă feminină, pe repede-nainte. Cum de ce? C-așa-s din fabricație.

Pregătesc totul și abia apoi îmi trezesc leneșul.  Invariabil diminețile mele sunt un slalom bucătărie-baie și invers. Sunt o sportivă de performanță între cele două încăperi, pe care le exploatez la prima oră cu rezultat maxim, înainte să se trezească el, bărbatul. f1
În baie:  ,,Veselă e periuța, toată ziua se dă huța…”,  apa rece, tonicul… „la, la, la, la.”
Mă studiez… mda. Am nevoie de o epilare rapidă. Îmi place să am pielea fină tot timpul anului, fie vară, fie iarnă. Mă uit ce creme depilatoare am și mă hotărăsc pentru cea îmbogățită cu ulei de Argan, cu un efect amazing în doar trei minute…  dar îmi amintesc și vrrrr în bucătărie, pun apă la fiert…. piruetă înapoi în baie: întind crema depilatoare,  apoi fuga la bucătărie unde apa clocotește. Pun ouă la fiert – fix trei minute ca să fie moi.
Timp suficient să râșnesc boabe de cafea, să pregătesc filtrul și țac-pac.  Aroma de cafea începe să-mi spună povești braziliene…
Așez fața de masă, farfurii, tacâmuri, cești. Coș de pâine, șervețele. Dulceață și miere, unt de arahide. Hmmm.
Verific telefonul: răspund la trei mesaje. Sting focul la aragaz și plonjez în baie: duș rapid. Aplic pe față crema de zi Gerovital cu un ușor masaj. Puțin fard și … stânga-mprejur la bucătărie unde pun pâinea în prăjitor și…. mă duc în dormitor să-mi trezesc leneșul:
Hmmmm!!! Bună dimineața, hărnicie! – îmi spune răsfățatul – ce bine miroase
Aroma cafelei și pâinea care se  prăjește…
Nu. E mirosul tău… – Și mâna îi alunecă pe picior. – Iubito, ai o piele de bebeluș și miroși atât de bine tot timpul.
Știi că am gene bune, dragule. Farmecul se transmite în familia mea din generație în generație…  și zâmbesc în sinea mea.  Secretul îl știm doar eu și … Farmec. Shhh!!!

fa
De fapt e foarte simplu: soluția pentru o piele de catifea e la îndemâna tuturor, pentru că, doctor în frumusețe, Farmec, asul nostru din mânecă, ne pune la dispoziție o gamă variată de creme depilatoare pentru femei:

  • cu extract de Argan – pentru pielea deshidratată și o depilare rapidă.
  • cu extract de Vanilie – pentru pielea sensibilă.
  • cu extract de Orhidee – pentru pielea normală.
  • cu extract de Zmeură – pentru pielea sensibilă a adolescenților.fa1

Chiar și pentru bărbații pe care natura i-a dăruit cu prea multă „blană” există mai nou, crema depilatoare bărbați, cu Boswellia Serrata, o soluție simplă și eficientă, ca o mângâiere. Că doar se știe că „baba” (a se înțelege femeia) suferă la frumusețe, însă pentru un bărbat, epilarea cu ceară se încadrează cu siguranță la capitolul: tortură.

Concluzia e simplă și la îndemâna oricui: trei minute, magical touch și… Farmec.

Articol redactat cu farmec, pentru SuperBlog Spring 2016. farmec