participA venit toamna. Se strâng în hambare produsele. A venit toamna și în comunitatea SuperBlog care-și așază în cămară ediția cu numărul cincisprezece.

Cea mai longevivă competiție de bloggging din România te așteaptă să-ți încerci forțele. Ce zici? Ai curaj să încerci? Te ține stiloul?

Probe variate îți vor pune la încercare talentul și creativitatea. Te vei „bate” cu bloggeri talentați, va fi o competiție nu doar cu ei, dar și cu tine însuți. Iar în final, nu doar că vei avea noi prieteni,  dar vei pleca probabil cu niște premii în buzunar, sau chiar cu locul întâi. Cel mai important lucru va fi experiența în sine, plus o mai bună cunoaștere a ta personală, dar și a scriiturii tale. Îți spun asta din proprie experiență. Acum te susțin de pe margine în calitate de blogger partener.

De-a lungul timpului au participat peste 2 300 de persoane din toată țara și din diaspora, s-au scris peste 28 000 de articole. Ce zici? Te bagi?
Înscrie-te! Prima probă va fi în 26 septembrie. Citește cu atenție cerințele, studiază terenul și dă frâu liber imaginației.  Dozează-ți efortul și tratează cu seriozitate fiecare produs. La multe dintre probe m-am simțit ca în sesiune, când învățam pentru examene. La unele materiale m-am uitat în x, mai ales că eu nu mai trăiesc în România de mulți ani și unele chestii pur și simplu nu se potrivesc. Am luat note bune și, dacă eu am putut, și tu poți. O să vezi cum se rotește fiecare șurubel din angrenajul creației și o să-ți vină ideile pe bandă rulantă.
Vă recomand creativitate fără limite, atenție, multă muncă și punctualitate.
Mult succes și mult fun!