Coffee, Pen, Notebook, Open Notebook

Azi am început să scriu un text acid. Pe scurt, ziceam că ne piere planeta. Că ni se scurge printre degete.
Concluzia era să fim mai buni.
Dar cred că în esență toți suntem buni, cu plusuri și minusuri. Că toți iubim. Măcar un pic. Măcar un cățeluș ori primăvara.

Apoi, m-am răzgândit. Până la urmă spun și eu ce spune toată lumea. La fel simt. Văd aceleași știri, aud aceleași enormități, râd, plâng, am dorințe și aspirații. Și pe cine interesează ce fluturi îmi zboară mie prin freză?

Apoi, mi-am zis să tac. Pentru că oricum miercurea asta la cafea, e un soi de aș pleca și n-aș mai sta. Blogul se bazează pe reciprocitate, iar eu, din păcate, la capitolul ăsta sunt deficitară.
(și trebuie să mărturisesc că mi-a zis odată o cucoană să tac – mi-a scris 🙂 )
Ete da, că tac eu când îmi zice cineva! 🙂

Apoi, iar m-am răzgândit, pentru că dacă promit ceva, mă țin de promisiune, chiar dacă îmi fac mie promisiunea. Și uite-mă la zece seara fără să am neapărat un subiect în minte.

Ar putea fi o imagine cu carte şi text

Despre SIONO am mereu ceva de spus.
În afară de veștile para-vești, că am scos niște volume wow!!! Și că suntem în tot mai multe librării prin țară, deci acum puteți întreba la voi în oraș (Cărturești și Humanitas) plus multe altele, dar ăstea sunt rețele care-s peste tot, de cărțile SIONO care vă interesează – zic, în afară de acestea, am două noutăți fantastice. Nici nu știu cu care să încep.
1. Concurs de texte. Scoatem o antologie cu temă de iarnă.
Dacă sunteți interesați, intrați pe FB sau vă spun eu aici.
2. Și… la asta va sta mâța-n coadă:
Începând cu luna august, toate aparițiile noastre editoriale vor debuta mai ieftine cu zece lei.
De ce? Vrem să facem cartea mai accesibilă cititorului. Să scurtăm drumul dintre el și lectură.
Nu e foarte smart comercial, dar e foarte bine cultural.
Într-o Românie care scumpește, ne-am trezit noi să ieftinim, adică să facem știți voi ce împotriva vântului.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „Într-o țară care scumpește, SIONO Editura ieftinește. SIONO EDITURA Pentru a scurta drumul dintre cititor și carte, toate aparițiile editoriale începând cи luna august vor costa cu 10 lei mai puțin.”

Prima carte pe care am scos-o așa este cartea Ilenei Vlădușel: e delicioasă. Care aveți copii, nepoți etc. să o luați!
Cartea ar costa în mod normal 35 de lei. Atâta costă o carte de genul acesta în librării și atâta ar fi fost prețul și la noi dacă nu ne trecea… Exact. IDEEA! Puteți verifica la cărți pentru copii. E de super calitate și are 230 de pagini. Prețul SIONO este de 25 de lei și acesta va fi prețul și la librăriile din țară.
Dacă nu falimentăm, cărțile noastre vor fi mai ieftine. 🙂
Dacă falimentăm, ne consolăm că avem idei și că am încercat. 🙂

Văd că fac ce fac și tot la SIONO ajung. Așa că, uitându-mă la ceas, mă retrag la somn.
Nu înainte de apăsa butonul de la filtru. Să fie cafeaua gata pe când vă treziți. Și ceva dulce. 🙂
Have a nice day!

PS: Cărți în pregătire: N Marianne se îndreaptă spre tipar – o să vă surprindă! O scriitură densă. Un suflu interesant.
Apoi Nicoleta Beraru. Da. Exact ea. Scriitoarea de succes a două cărți adorate de cititori, aflată în topul vânzărilor la Libris, vine cu o carte excepțională. Apoi Theodora Savuli. O să auziți de ea! E la început. Ne-am îndrăgostit cu toții de ea. Este atât de bună!!! Îi arde litera în text. Apoi dragul de Petru Racolța scoate o nouă carte. Sfătosul nostru scriitor drag! Și poetul Gabriel Dinu – dacă-l citiți, știți ce bucurie de vers are în condei. El a publicat și în România și în Franța. Și Oana Stroe, cu eleganță și parfum de viață. Volum de debut la ea. Dar scrie pe blog și o face minunat. I-am enumerat în ordinea cronologică a venirii la editură.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „FE.COM.COO SIONO Editura Antologie Poveste de iarna Concurs!!! până în 15 septembrie”